Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Anhui Uniform Trading Co.Ltd
Thuis

Anhui Uniform Trading Co.Ltd Fabrieksreis

Veel betere producten dan anderen. de technologie en de kwaliteit zijn het beste. Dank u.

—— Emily zal

Het is zeer plezierig om met u te werken, zullen wij, u danken in contact blijven! !

—— Saeid Shokati

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Als professionele persoonlijke beschermende kleding en PPE leverancier, Eenvormig Handel drijvend Co. van Anhui, verstrekt Ltd boogflits, brandbestrijdings, vuurvaste, militaire, gealuminiseerde, van de metaalplons kleding, enz.
  Samenwerkend met bekende vezel en stoffenleveranciers, sparen wij geen inspanning om aan verschillende soorten eisen en kritieke behoeften van onze klanten te voldoen. Gebaseerd op technologie van Dupont® Protera®, Nomex®, Aramid en andere high-tech materialen, zijn wij bekwaam in stoffenontwikkeling, kledingstukontwerp, marketing en verkoop.
  Met gediversifieerde serie van beschermende producten, bieden wij one-stop persoonlijk beschermende kleding en materiaal met hoge prestaties en goede kwaliteit op het gebied van Electric Power-de industrie, Brandredding, Olie en Gas, Militair, het Lassen, Metallurgie en andere industrieën aan.

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 0Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 1

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  AUTC-het bedrijf heeft productiebeheer vooruitgegaan en ook technische innovaties blijven doen allerlei PPE producten verstrekken. OEM en ODM de samenwerking is ook welkom. Wij zijn niet alleen succesvolle verkoop in China, maar ook uitgevoerd naar meer dan 100 landen en gebieden in de wereld, die omvat: De V.S., Duitsland, Japan, Italië, Rusland, Japan, Zuid-Korea, Turkije en andere landen. De producten met goede kwaliteit zijn onderworpen aan groot welkom en een lof.

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 0Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 1Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 2

 • R & D

  AUTC heeft een professioneel R&D-team met meer dan 20 jaar ervarings op PPE gebied om producten van de beste kwaliteit en de hoge stabiliteit te voorzien. In binnen- en buitenland het samenwerken met bekende instellingen van het hogere leren en onderzoeksinstellingen. De een aantal kern technologische verwezenlijkingen en technische indicatoren op het internationale geavanceerde niveau.

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 0Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 1

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 2

  Anhui Uniform Trading Co.Ltd fabriek productielijn 3

Contactgegevens
Anhui Uniform Trading Co.Ltd

Contactpersoon: Mr. Calvin Zhang

Tel.: +86-152-5512-0126

Fax: 86-551-62992423

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)